Voip-telefoons – Maak verbinding via internet

U heeft eindelijk een keuze gemaakt en VOIP is nu uw telefoonsysteem op het werk. Dus wat betekent dit allemaal precies? Hoe zal het de manier waarop u communiceert veranderen en zal het u helpen om toegankelijker te worden voor uw klanten en werknemers?

Om te beginnen is er een Ethernet-harde telefoon met een IP-telefoon die er precies zo uitziet als een gewone telefoon. In plaats van de aansluiting voor een conventionele telefoon is er echter een Ethernet-poort waardoor deze rechtstreeks communiceert met een VOIP-service, gateway of andere telefoon. Er is een breedband-harde telefoon die rechtstreeks communiceert met de service, gateway of andere telefoon waarvoor geen pc of software op een pc nodig is om een ​​VOIP-telefoongesprek te voeren of te ontvangen.

Ben je al in de war? Waarschijnlijk wel. Als je bent zoals de meesten van ons, wil je echt niet weten waardoor het werkt. We willen gewoon dat het werkt en altijd werkt. We zijn absoluut een hightech samenleving die alles snel of zelfs sneller wil – en de VOIP-telefoons zijn daarop geen uitzondering.

U kunt eigenlijk twee afzonderlijke telefoonsystemen in uw huis of bedrijf hebben. De ouderwetse telefoon die in de muur kan worden gestoken en een VOIP-telefoon zijn beide beschikbaar. De VOIP-telefoon kan onafhankelijk van uw standaardtelefoon worden gebruikt.

In plaats van een gewone lijn, gebruik je een internetverbinding. Hoewel pc-gebaseerde software mogelijk goedkoper is, is een gewone telefoon het beste wanneer u het VOIP-systeem als uw primaire telecommunicatiesysteem gebruikt. Het kan veel verschillende functies bevatten die u al in uw huidige systeem hebt, zoals snelkiezen, doorschakelen, wisselgesprek, drievoudig bellen, nummerherkenning, geblokkeerde oproepen en automatische nummerherhaling.

Wat is er echt anders aan de VOIP-telefoon? Het maakt via de modem verbinding via een inbel-internetservice met een externe VoIP-server. Het enige dat nodig is, is een telefoonlijn en een internetaccount, maar dit veroorzaakt een probleem tijdens het reizen, tenzij u weet hoe u de VOIP-berichten naar uw mobiele telefoon kunt doorsturen. En u kunt mogelijk geen berichten verzenden via de VOIP in het buitenland waar inbellen nog steeds voorkomt.

Het is de golf van de toekomst en uiteindelijk wordt aangenomen dat elk bedrijf, elke overheid en individuele burger een VOIP-telefoon zal gebruiken – het is gewoon een kwestie van mensen leren over de nieuwe technologie en deze willen hebben.

Nog steeds verward? Als u de gemiddelde persoon bent, zal het antwoord op die vraag ja zijn. Voordat u investeert in het VOIP-systeem of de telefoon, moet u ervoor zorgen dat u echt begrijpt hoe het werkt, of het aan uw persoonlijke behoeften voldoet en of u kleine problemen die zich kunnen voordoen, kunt oplossen.

Dus je hebt je huiswerk gedaan, met andere mensen over het systeem gepraat, op internet gekeken en bent klaar om een ​​VOIP-telefoon te krijgen. De voordelen zijn erg goed als je erg mobiel bent en veel reist. U kunt overal bellen waar er een internetverbinding is en u hoeft niet meer te wachten om binnen het bereik van een telefoontoren te komen.